+Follow|Dashboard

everything about her
ILOVEYOUSOMUCHSAYANG :)

laman sosial
facebook : Calliey Lya Tan
Twitter : snowleeya
formspring : leeya
Youtube : Lya

20 Sep 2011
@ 02:11:00 |

BILA KITA SAYANG ORANG TU :)
kite tunggu lame pun takpe kan ?
tapi bile dia tunggu kita taw pulak nak marah . errr 
ati kate alaa, adatlah tu ade yang menunggu .

BILA KITA SAYANG ORANG TU :)
kite tak tido pun takpe asalkan kite kene layan dia bila dia bosan,
tapi bile kita bosan ade dia layaan kite ?HAMPEHH 
hati kate takpe mybe dia busy kot .

BILA KITA SAYANG ORANG TU :)

kite gadoh dengan dia, kite diam jehh
tapi dia kalau boleh nak heboh 1dunia #cite gempak lahtu
hati kata takpe, mybe dia tention tuu,

BILA KITA SAYANG ORANG TU :)
kite nie beriye cerite dengan dia
dia buat bodoh jeh macam cakap dengan tunggul
tapi bile dia bercerite dengan kite
kite kene dgr, sepatah2 kene ingat.
kalau tak comfrm kene marah,
hati kate takpe, kate sayang kan ?

BILA KITA SAYANG ORANG TU :)
kite sanggup bagi dia rest bile dia letih
tapi bila kite letih, dia sruh jugak kite layan dia.
adil ke ? #HATIPANASJEHH
hati kate takpe, bukan selalupun

BILA KITA SAYANG ORANG TU :)

kite macam orang gila dibuatnya bile dengar dia sakit
tapi bile kite sakit 
dia siap keluar enjoy dengan kawan-2
hati kata takpe, tak kan dia nak berkepit dengan kite 24jam .

BILA KITA SAYANG ORANG TU :)

kite sanggup tinggalkan dia selame-lamenye utk dia bhagia
tapi pernah dia tahu pengorbanan kite ?
huh, kadang-2 hati kate takpe janji dia bahagia :)


dan.......
bile kite dah tinggalkan dia 
barulahh dia ingat kat kite,
time tu jugaklah dia nak mintak maaf ,
namun,

SEMUANYA TELAH T`LAMBAT…

gegirl telah pergi meninggalkan dia untuk selama-lamnya .


#lotofloveleeya
kbaii




memories here ! / new here !